Omul de afaceri Cătălin Silegeanu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Botoșani

În această după amiază, omul de afaceri Cătălin Silegeanu a intrat oficial în cursa pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. El și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal.

Cătălin Silegeanu va candida atât pentru funcția de primar al municipiului Botoșani cât și pentru cea de consilier local. El a adus pe lângă documentele prevăzute de lege și listele de semnături. A avut aproape 1000 de semnături pentru candidatura la funcția de primar și peste 600 de semnături pentru candidatura la funcția de consilier local.

Membrii Biroului Electoral urmează să verifice documentele depuse iar mâine vor decide dacă anunța dacă aprobă candidatura. Cătălin Silegeanu a anunțat că este o alternativă pentru cei care nu mai vor să voteze reprezentanții partidelor politice.

„Astăzi am depus candidatura la Primăria Botoșani și la Consiliul Local. Este un moment important pentru mine, fiind și la prima conferință de presă. Am intrat în această competiție pentru botoșăneni. Ei vor fi cei care vor avea de câștigat. Am intrat în competiție pentru că ne-am săturat cu toții de partide. Am intrat în competiție pentru că vreau un oraș la standarde europene”, a spus Cătălin Silegeanu.

Sursa: btonline.ro

a

What You Need to Know About VoteStart

The perfect way to get a head start in your upcoming political campaign.

 
2976 Washington St
San Francisco, CA 94115
 

Follow us:

Chip in now, every dollar helps in the crtical final moments of this campaign.

Fiona Anderwood