Cătălin Silegeanu: Adevărata putere a orașului sunt Cetățenii

Candidatul independent la Primăria Botoșani este de părere că ”asistam la un întreg spectacol  ieftin cu alianțe,  sloganuri, mesaje, corturi, poze si filme făcute de cei care timp de 4, 8, 12 ani au stat în fruntea acestui oraș”.

Mai mult, crede Cătălin Silegeanu, ”toți se bat si se zbat pentru bunăstarea cetățenilor, stând ba în cort, ba cerșind  voturi din poarta in poarta”.

Prezentăm mai jos mesajul integral al lui Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria Botoșani, către cetățenii municipiului:

Unii dintre candidați promit „siguranța unui trai mai bun” cu toate ca au fost la Putere nu am simțit nici o schimbare, alții arata „ca fac ce trebuie” numai ca fac ce trebuie 2 luni  48 de luni disponibile ,numai in prag de alegeri  unii vor doar semnături de la cetățeni  pentru ca cetățenii sa aibă ce vota. Pai când ați scris sloganul ala creditați ca fără VOI cetățenii nu au pe cine sa voteze?

Toți încearcă sa ne vândă promisiuni făcute pe un colt de șervețel la repezeală si la nimereală pentru ca ne cred slabi, ne cred naivi  si mai ales cred ca ne pot manipula.

E timpul sa spunem STOP acestui miraj pe care  toate partidele politice îl propun cetățenilor fără nici măcar ca partidele sa știe ce vor cu adevărat să facă sau să transmită. Totul este la întâmplare, fără emoție, mecanizat.

Știm si noi  cetățenii ce nu avem in acest oraș. Nu avem drumuri, nu avem trotuare, nu avem iluminat, nu avem gaz , nu avem canalizare, nu avem apa, nu avem cultura, nu avem investiții, nu avem parcuri, nu avem parcări.

Dragi cetățeni prea mulți de „NU AVEM”! si prea multe promisiuni. Avem doar interese de partid, avem doar ONG-uri  care fac mai nou curățenie in toaletele școlilor, avem oameni de afaceri care donează si au donat sa avem măști, dezinfectanți, sa avem aparat cu care sa ne putem TESTA contra la COVID-19, avem grupuri civice care ajuta bătrâni avem polițiști ce care acte de caritate in timpul liber, totul pentru un singur scop: a oferi un trai mai bun celui de lângă EL. De ce? Pentru ca le PASA si nu au nici un interes ascuns.

In realitate avem din partea partidelor numai oameni dezinteresați care nu iubesc orașul, iubesc doar funcția si beneficiile funcției. Avem candidați care acum  au aterizat pe străzile adiacente ale Botoșaniului, si transmit comunicate de presa ”ALATURI DE OAMENI” si este pentru prima data când ei  au in fata ochilor rezultatul alegerilor implementate  chiar de ei, cei care si acum 4 ani au promis  si stau acum in fata d-voastră si va cer din nou votul.

Avem numai oameni dezinteresați care nu iubesc orașul, iubesc doar funcția si beneficiile funcției . Avem candidați care acum au aterizat pe străzile adiacente ale Botoșaniului, si pentru prima data ei  au in fata ochilor rezultatul politicilor implementate si dictate de partid.

La toate aceste probleme, eu CATALIN SILEGEANU NU VIN CU PROMISIUNI, VIN CU SOLUTII. Soluții durabile pe termen lung, soluții viabile si IMEDIAT de pus in practica.

Mă întrebați de ce candidez INDEPENDENT? Sunt satul de ei si de aține acest oraș la stadiul de cel mai sărac, murdar si subdezvoltat. Alții de ce pot si noi nu? Pentru ca au ambiție, determinare si își IUBESC orașul unde s-au născut. Iubesc orașul unde își cresc copii , unde își au bunicii sau părinții. Nu mai vreau un oraș murdar, nu mai vreau ca implementarea unui proiect, ca exemplu niște AUTOBUZE sa fie WOW ci sa fie normalitate. Vreau un oraș la standard European.

Ca cetățean m-am saturat de vorbele goale care nu mai stârnesc nici un fel de empatie ci doar  indignare. Am decis sa candidez INDEPENDENT  si liber, fără sa fiu constrâns de oamenii de casa a partidelor.  Va mulțumesc ca îmi scrieți si îmi semnalați problemele pe care le știu din zonele in care locuiți. Sunt zone care au fost lăsate cu adevărat de izbeliște  de cei cărora le-ați dat votul de încredere.

Ei sunt cei care in conferințele de presa  acuza cetățenii ca nu fac o selecție corecta a deșeurilor. Nu poți să nu razi la asemenea aberații.

Domnilor aleși, nu ați descoperit apa caldă, iar cetățenii nu sunt vinovați că în anul 2020, abia ați reușit să  implementați un program de selectați a deșeurilor!

Nu va este rușine să acuzați cetățenii, când d-voastră ca autoritate nu sunteți competentă să puneți  la dispoziția cetățenilor  tomberoane pentru selecția deșeurilor???

Alții o fac de 20 de ani in comune! In orașele mari  aceasta nu este o realizare ci o necesitate, un comportament european normal.

Eșecuri realizate

Am fost la Biserica Sf. Gheorghe …o mare nedreptate făcută acestui edificiu istoric.

”Promisiunile și bunele intenții nu s-au materializat, astfel că biserica a rămas cu aceleași schele din lemn montate în anul 2004 și cu folia din plastic pe acoperiș.

Contractul de finanțare vizând reabilitarea Bisericii „Sfântul Gheorghe” a fost semnat în februarie 2018, finanțarea fiind asigurată în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Valoarea acestui contract a fost diferită la fiecare licitație. Astfel, la prima licitație, din iunie 2018, valoarea a fost de 5,192 milioane de lei, la a doua, din noiembrie 2018, a scăzut la 5,056 milioane de lei, pentru ca la a treia încercare, în martie 2019, să ajungă la 6,039 milioane de lei. La a patra licitație, s-a ajuns la 7.518.702 lei, valoare menținută și la a cincea procedură de atribuire a contractului…” dar știu că în opinia d voastră… daca nu e parc de agrement, nu merită atenție și investii.

Un alt eșec realizat

”Am semnat contractul de lucrări pentru consolidarea Teatrului Mihai Eminescu. Greu… Ne-a trebuit vreo trei ani să căutăm bani, să aducem înapoi banii care s-au pierdut la teatru. I-am adus înapoi pe toți, ba chiar un pic mai mult decât s-a pierdut”, a afirmat Cătălin Flutur.

Reabilitarea Teatrului „Mihai Eminescu” a beneficiat, în 2014, de o finanțare de aproximativ cinci milioane de lei pe exercițiul anterior, însă, în urma unor probleme tehnice apărute în timpul lucrărilor, proiectul nu a putut fi finalizat.

Problemele au apărut ca urmare a identificării unor deficiențe la structura de rezistență a clădirii, care au impus măsuri de consolidare a acesteia.”

Importanta neacordata acestor  edificii importante pentru cetățenii municipiului Botoșani, arata incompetenta de a fi un bun manager, si mai arata ca nu va interesează sa dezbateți planurile pentru finanțare, cu specialiști in domeniu. Drept dovada stau chiar cele spuse si confirmate de d –voastră ,autoritatea nr1 in care cetățenii si-au pus speranțele unei vieți mai bune.

Piața Centrala? nu vă faceți acolo cumpărăturile? Va plac doar Supermarketurile??? Intra-un cuvânt ați adus orașul la un stadiu grav de degradare  care o sa se resimtă in buzunarele cetățenilor.

Promovam deschiderea de supermarketuri si nu promovam investiții in piețe, nu promovam un supermarket dedicate exclusive producătorilor sa aibă si ei unde sa își vândă marfa. Nu , promovam samsarii , promovam companii străine ca naht….suntem `sclavii lor`.

Suntem  aproximativ 98.954  de alegatori . Va provoc dragi  cetățeni ai municipiului Botoșani  sa facem schimbarea si sa le arătam ca noi suntem uniți  pentru bunăstarea si reconstrucția municipiului Botoșani .Ieșiți la vot si penalizați-i pentru anii in care nu au făcut nimic , pentru anii in care au fost plătiți din munca si truda dumneavoastră , pentru anii in care nu v-au rezolvat problemele , pentru anii in care v-au pus sa trăiți in mizerie si sărăcie , penalizați-I ca au transformat societatea normal într-o societate anormala in care o banala investiție nu e normalitate ci e LOC de campanie si LAUDE.

 Va provoc dragi  cetățeni ai municipiului Botoșani  sa facem schimbarea si sa le arătam ca noi suntem uniți  pentru bunăstarea si reconstrucția municipiului Botoșani.

Doar împreuna mai puternici decât propriile lor interese de partid.

Adevărata  putere a orașului sunt Cetățenii!

Adevarata putere sta in Cetățeni nu in CL nu in Primar. Primarul trebuie sa aibă viziune și CL sa ii împartă Viziunea. Dacă nu o împart cetățenii sunt cei care ii vor taxa pentru ca dacă Cetățenii nu își achita dările mâine voi cei din CL nu veți mai supraviețui. Nu uitati NOI va Plătim nu voi pe Noi.

(Comunicat Cătălin Silegeanu, candidat independent Primăria Botoșani)

Sursa: botosaneanul.ro

a

What You Need to Know About VoteStart

The perfect way to get a head start in your upcoming political campaign.

 
2976 Washington St
San Francisco, CA 94115
 

Follow us:

Chip in now, every dollar helps in the crtical final moments of this campaign.

Fiona Anderwood