COMUNICAT DE PRESĂ – PRO România

Promisiunile de acum patru ani din partea PSD și PNL se repetă și anul acesta!

Ceea ce ne-au promis politicienii celor doua mari partide, în campania alegerilor parlamentare cu patru ani în urmă, ne promit și pentru următorul mandat în Parlamentul României, practic  mare lucru nu au realizat în județul nostru prin implicarea lor directă

Interesant este că revedem aceiași listă din anul 2016, nefiind vreo persoană nouă pentru un loc eligibil, sunt tot acei parlamentari care nu au făcut ceva memorabil pentru botoșăneni, care nu au nicio inițiativă legislativă să atragă fonduri către Moldova, să se zbată zi și noapte ca această regiune să nu mai fie subdezvoltată sau ca Botoșaniul să nu mai fie cel mai sărac județ din cea mai defavorizată regiune a țării noastre.

          Și dacă ați uitat ce au făcut ei, toți parlamentarii din PSD și PNL, în ultimii patru ani pentru Botoșani, vă reamintesc de faptul că drumul Botoșani-Târgu Frumos a rămas tot o promisiune electorală sau că licitația pentru drumul județean strategic nici măcar nu a fost finalizată.

         Dragi botosăneni, am îmbătrânit cu toții cu patru ani și am avut parte  doar de promisiuni, alții au murit din cauza drumurilor proaste, pentru că nu a ajuns ambulanța în timp real la ei,  pentru acordarea primului ajutor, iar parlamentarii PSD și PNL tot nu au reușit să facă atragă proiecte și să le finalizeze privind infrastructura, în ultimii patru ani de zile.

         Se pare că, promisiunile de acum patru ani au rămas la același stadiu, tot de promisiuni, din păcate. După ce PSD și PNL au condus țara în ultimii patru ani, acum tot aceste partide le cer botoșănenilor să se protejeze în fața Coronavirusului și să se spele pe mâini, în condițiile în care până acum au avut fonduri europene la dispoziție dar nu au reușit să extindă rețelele de apă și canalizare în județ pentru a putea avea acces toți cetățenii la rețeaua de apă curentă.

         Dacă drumuri, apă și canalizare nu au făcut, măcar câte monumente istorice au reabilitat în ultimii patru ani? Dar câte parcuri industriale au creat în Botoșani în ultimii patru ani? Câte clustere economice au dezvoltat în județ în ultimii patru ani?

         Unii au fost miniștri și nu s-au interesat măcar să aducă la normal pensiile celor din Botoșani care de ani de zile sunt sub nivelul țării cu mai bine de 20 procente. Alții au mai ieșit în evidentă prin câteva comunicate din vremea pandemiei sau scandaluri cu anumiți indivizi. Atât! În rest, asistăm la aceiași oameni care mai vor un mandat. Dacă nu îl obțin tot ei nu stiu ce sa facă, nu au cu ce să se ocupe în viața reală. Nu au un business la care sa se întoarcă sau un loc de muncă. Nu se pricep la nimic.

         Ei cred că se pricep la politică, dar ceea ce fac ei pentru județul acesta și pentru țară este doar o mizerie de politică.

         Zâmbesc frumos în fața alegătorului o dată la patru ani și după aceea sunt aroganți în fața alegătorului, însă cu mulți bani pe luna din salarizare, diurna și alte beneficii obținute din taxele plătite de alegători.  

         Alții au dormit inclusiv în timpul ședințelor și chiar dacă a văzut toată țara asta ei tot au fost plătiți. Cum să cred că nu vor dormi iar și că vor lupta pentru Botoșani și România?

         Unii dintre noi încă luptă pentru proiecte, pentru infrastructură pentru o calitate ridicată a vieții. Unii încă speră că vom putea face investiții importante și că nivelul de trai va crește pentru populație, că orașele vor fi curate, că vom avea sate fără wc în curte, că ulițele vor fi asfaltate și alte condiții demne de anul 2020.

Catalin Silegeanu-Candidat Pro Romania pentru Camera Deputatilor

a

What You Need to Know About VoteStart

The perfect way to get a head start in your upcoming political campaign.

 
2976 Washington St
San Francisco, CA 94115
 

Follow us:

Chip in now, every dollar helps in the crtical final moments of this campaign.

Fiona Anderwood